Skip links

Softrend: Sisearhitekt Ljudmila Funika-Müüri kujundatud eramu Peetri alevikus

08. veebruar 2023
Ljudmila Funika-Müür
Sisearhitekt / STUUDIO88 

Helge, kerge, avatud ja külalislahke – need on selle interjööri olemuse võtmesõnad. Kodu suure algustähega. Ammutasime inspiratsiooni pererahvaga suhtlemisest, kes oli avatud ja väga põnevil eelseisva tulemuse ees. Tutvudes kliendi varasema koduga saime kiiresti aimu kliendi eelistustest.

Kogu kontseptsioon hakkas keerlema oliivi-mündikarva tooni ümber. Sisekujunduse esimeses etapis on loodud alumise korruse sisekujundus, mille läbivateks toonideks on rahulikud looduslähedased toonid. Fookuses on ka suured vormid nii diivani kui ka kamin-ahju näol. Maja arhitektuurist ja pererahva soovidest tulenevalt loodud sisekujundus on lahendatud kaasaegses country stiili võtmes.

Martial arts figure prominently in many Asian cultures, and the first known traces.

Kuidas jõudsid valiku tegemise käigus just Mac diivanini?

Projekti koostamisel uurime alati kliendilt mööbli eelistuste kohta ning võimalusel tutvustame kodumaist loomingut. Antud kliendi jaoks oli oluline toodet oma silmaga näha ja oma kehaga proovida. Diivan Mac püüdis kliendi pilku oma mugavusega, disainiga ning ka diivani propotsioonid sobisid igati planeeritavasse ruumi.
Mis Sulle valitud diivani juures enim meeldib?

Valitud diivani puhul meeldib väga õnnestunud tegumoe, sisu ja valitud pealiskanga kooslus. Veidi tihedam ja raskem kangas hoiab hästi vormi.

Kas klient jäi valikuga rahule?

Kliendi esmasmulje on kasutusaja jooksul püsinud muutumatu. Diivan on pererahva kindel magnet. Selle peal istudes on hea niisama lösutada kui ka väikseid uinakuid teha. Valitud kangas on ennast igati õigustanud.  Iga diivani mudeli jaoks ei sobi kõik kangad ning selles osas oskavad Softrendi klienditeendajad head nõu anda.

Miks hindad sisearhitektina just Softrendi tootevalikut?

Kodude loomisel on sisearhitekti töös väga olulisel kohal kliendile toote füüsiline tutvustamine ja reaalne kogemine. Mööblit soetatakse kaalutletult ning lõplik valik tehakse üldjuhul mitmeteks aastateks. Sisearhitektina hindan Softrendi salongide olemasolu, suurt näidiste väljapanekut, kiiret reageerimist, tellimuse õigeagset täitmist, kestvat kvaliteeti ja üleüldist sujuvat koostööd.

Artikli allikas: https://softrend.ee/sisearhitekt-ljudmilla-funika-muuri-kujundatud-eramu-peetri-alevikus/, Softrend.

 

Explore
Drag